
Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Πλατάνου Αλμυρού Βόλου, με θύμα τη 44χρονη μητέρα, κάτοικο Νέας Αγχιάλου.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα (27/04) λίγο μετά τις 15:00 στην περιοχή του Πλάτανου Αλμυρού Μαγνησίας, με μία 44χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, να χάνει τη ζωή της.
Η άτυχη γυναίκα φέρεται να κινούταν σε αγροτικό δρόμο με δίκυκλο όταν έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε. Η 44χρονη καταπλακώθηκε από το μηχανάκι με συνέπεια να τρατματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο για να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το ΑΤ Αλμυρού.
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη

