Το Ιράν εκτόξευσε ακόμη περισσότερους πυραύλους κατά του Ισραήλ μετά το διάγγελμα Τραμπ. Επίσης, η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι καταρτίζει πρωτόκολλο με το Ομάν για τον έλεγχο της κυκλοφορίας στα Στενά του Ορμούζ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά την ανατίναξη της ψηλότερης γέφυρας της Μέσης Ανατολής στο Ιράν, τόνισε σε ανάρτησή του ότι είναι «καιρός να κάνουν συμφωνία πριν να είναι αργά».

Οι αμερικανοϊσραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν να επιτίθενται σε ιρανικές πόλεις, χτυπώντας πολιτικές εγκαταστάσεις όπως το Ινστιτούτο Παστέρ του Ιράν, το οποίο παράγει εμβόλια και φάρμακα. Αυξάνονται οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο, έφτασαν τους 1.345.

Στα ύψη οι τιμές του πετρελαίου μετά το διάγγελμα Τραμπ.

Ο Πιτ Χέγκσεθ, ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Ράντι Τζορτζ, εν μέσω πολέμου με το Ιράν. Η απόφαση έχει γεννήσει απορίες ως προς το αν ο στρατηγός αρνήθηκε εντολή ή επιχειρηματολόγησε εναντίον κάποιας στρατηγικής του Πενταγώνου ή του Λευκού Οίκου.

Δείτε live

YouTube video player

Όλες οι εξελίξεις στο in