
Η ενδεκάδα της Εθνικής για το φιλικό με την Παραγουάη (pic)
Μουζακίτης, Καρέτσας και Δουβίκας είναι στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αρχική ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας στο φιλικό με την Παραγουάη.
Σχήμα 4-2-3-1 επιλέγει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αρχική ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας στο φιλικό κόντρα στην Παραγουάη στο Καραϊσκάκη (21:00).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκινά με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο στα στόπερ και τους Ρότα και Γιαννούλη στα άκρα. Πιο μπροστά, στα χαφ, Κουρμπέλης και Μουζακίτης θα είναι οι δύο κεντρικοί, με τον Καρέτσα στο δεξί άκρο και τον Τζόλη στο αριστερό. «Δεκάρι» θα είναι ο Μπακασέτας, με τον Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης.
Αναλυτικά, η ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας:
Βλαχοδήμος, Ρότα, Γιαννούλης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Τζόλης, Μπακασέτας, Καρέτσας, Δουβίκας.
Στον πάγκο: Τζολάκης, Μανδάς, Τσιφτσής, Βαγιαννίδης, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Μασούρας, Παυλίδης, Τετέι, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Τσιμίκας, Τριάντης, Κοντούρης.
Η ενδεκάδα της Παραγουάης (Γκουστάβο Άλφαρο): Ολιβέιρα, Μπενίτες, Γκόμες, Αλνταρέτε, Αλόνσο, Μπομπαντίγια, Ρομέρο, Ντ. Γκόμες, Ενσίσο, Αλμιρόν, Σανάμπρια
Στον πάγκο: Φερνάντες, Γκιλ, Βελάσκες, Κάσερες, Σόσα, Μαουρίσιο, Άρσε, Ογιέντα, Άβαλος, Γκαλάρσα, Καμπαγιέρο, Κανάλε, Μαϊντάνα
- Διάσωση 35 μεταναστών ανοιχτά της Γαύδου
- Πέρα από τη ζυγαριά: Πώς θα βρείτε το ιδανικό βάρος του κατοικίδιού σας χωρίς μετρήσεις
- Ποιοτική άσκηση για τον σκύλο: Γιατί τα λεπτά της βόλτας δεν λένε όλη την αλήθεια
- Πάτρα: Σοκ από το τραγικό τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο – Δεν έδωσε στοιχεία η κάμερα από το κράνος του 52χρονου
- Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου: Γιατί δεν επέτρεψαν τις επαναλήψεις στις «3 Χάριτες» και «Δις Εξαμαρτείν»
- Μεξικό: Στην αποστολή του Μεξικό για το Μουντιάλ 2026 οι Πινέδα και Σάντσες (vid)



