ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μεγάλη ευκαιρία με Ροντινέι, σωτήρια επέμβαση ο Στρακόσα (vid)
O Ολυμπιακός «άγγιξε» το 0-1 στο 19ο λεπτό του ντέρμπι της Φιλαδέλφειας, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Στρακόσα κράτησε το μηδέν με μεγάλη επέμβαση στο κοντινό που έκανε ο Ροντινέι.
Λίγο πριν το 20λεπτο ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, στο ντέρμπι της Φιλαδέλφειας για την 19η αγωνιστική της Super League.
Ο Ορτέγκα έκανε ωραίο γύρισμα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Πήλιος έχασε τον Ροντινέι που από κοντά έκανε την προβολή και είδε τον Στρακόσα με απίθανη επέμβαση να κρατά το μηδέν στο 19′.
Δείτε τη φάση:
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα

