Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα
Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Ρόδο
Στα Δωδεκάνησα έφτασε το βράδυ της Τετάρτης η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα και έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.
Χαρακτηριστικές οι εικόνες που καταγράφηκαν στο λιμάνι της Ρόδου με τη θάλασσα να βγαίνει στον παραλιακό δρόμο.
Την ίδια ώρα πλοίο έδωσε μάχη με τους ισχυρούς ανέμους για να δέσει στο λιμάνι.
Επίσης, πτώση τοιχίου σημειώθηκε χθες επί της οδού Παπαλουκά στην πόλη της Ρόδου με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση.
Στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία του Δήμου Ρόδου, της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Ρόδου.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα Δωδεκάνησα σήμερα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές έως το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα νότια 8 με 10 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση ενώ η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου


