Σε «τροχιά» Champions League η Κόμο με δύο γκολ του Δουβίκα! (0-3)
Ο Τάσος Δουβίκας σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της Κόμο στην Πίζα με 3-0, με την ομάδα του Έλληνα επιθετικού να βρίσκεται σε «τροχιά» Champions League!
Μπορεί η Κόμο να ξεκίνησε την χρονιά με στόχο να πετύχει μία άνετη παραμονή, ωστόσο, η «αυλαία» του πρώτου γύρου την βρίσκει – έστω και προσωρινά – στην 4η θέση, επιβεβαιώνοντας την εκπληκτική της πορεία με μία ακόμη νίκη, στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα ο Τάσος Δουβίκας!
Απέναντι στην ουραγό Πίζα, που σε κάθε ματς παίζει για την… ύπαρξή της, η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας πήρε σπουδαίο «διπλό» με 3-0, στην αναμέτρηση με την οποία ξεκίνησε η 19η αγωνιστική της Serie A.
Πλέον, μετά την εξέλιξη αυτή, κανένα όνειρο δεν είναι απαγορευμένο για τους παίκτες και το τιμ της Κόμο, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα της ερχόμενης περιόδου!
Ο Τάσος Δουβίκας ήταν σ’ ένα ακόμη ματς στο αρχικό σχήμα των νικητών (έπαιξε σε όλο το ματς), σφραγίζοντας την εξαιρετική του εμφάνιση (18η συμμετοχή) με δύο γκολ (έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα). Το πρώτο στο 76ο λεπτό και με το οποίο – επί της ουσίας – οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» το «τρίποντο» και το δεύτερο στο 90’+6 με πέναλτι.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς στο 85′, αλλά ο Ενζολά νικήθηκε από τον Μπουτέζ στο πέναλτι που εκτέλεσε.
Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στη Serie A:
H 19η αγωνιστική
Tρίτη (6/1)
Πίζα-Κόμο 0-3
(68′ Περόνε, 76′, 90’+6′ Δουβίκας)
Λέτσε-Ρόμα 19:00
Σασουόλο-Γιουβέντους 21:45
Τετάρτη (7/1)
Μπολόνια-Αταλάντα 19:30
Νάπολι-Ελλάς Βερόνα 19:30
Λάτσιο-Φιορεντίνα 21:45
Πάρμα-Ίντερ 21:45
Τορίνο-Ουντινέζε 21:45
Πέμπτη (8/1)
Κρεμονέζε-Κάλιαρι 19:30
Μίλαν-Τζένοα 21:45
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στη Serie A (σε 18 αγώνες)
Ίντερ 39 -17αγ.
Μίλαν 38 -17αγ.
Νάπολι 37 -17αγ.
Κόμο 33 -19αγ.
Γιουβέντους 33
Ρόμα 33
Μπολόνια 26 -17αγ.
Αταλάντα 25
Λάτσιο 24
Σασουόλο 23
Τορίνο 23
Ουντινέζε 22
Κρεμονέζε 21
Πάρμα 18 -17αγ.
Κάλιαρι 18
Λέτσε 17 -17αγ.
Τζένοα 15
Βερόνα 12 -17αγ.
Φιορεντίνα 12
Πίζα 12 -19αγ.
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους στο ΣΕΦ για το… νέο σερί
- Versace: Με τον Βέλγο οραματιστή Pieter Mulier στο τιμόνι ξεκινάει νέο κεφάλαιο – Το ρίσκο
- Χιλή: Ο ακροδεξιός εκλεγμένος πρόεδρος Καστ θέλει να «εμπνευστεί» από Μελόνι, Όρμπαν και Μιλέι
- 6 Φεβρουαρίου 2026: Η ημερομηνία που κανείς δεν προσέxει, αλλά ξαναβάζει τον κόσμο στον εφιάλτη
- Κίνηση: Διακοπή κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας λόγω τροχαίου
- Ιταλικό στυλ στη Βραζιλία: Αντσελότι και Καναβάρο συναντήθηκαν στο Ρίο
