
Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε στις ΗΠΑ ο Έβανς
Την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο πόδι του, πέρασε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Κίναν Έβανς, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Έγινε το πρώτο και πιο σημαντικό από τα πολλά βήματα που θα ακολουθήσουν προς την αποκατάσταση του τραυματισμού του Κίναν Έβανς. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Αμερικανός υποβλήθηκε στις ΗΠΑ -τα ξημερώματα της Τρίτης για την Ελλάδα- σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης του αχίλλειου τένοντα στο αριστερό του πόδι.
Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος γκαρντ είχε τραυματιστεί στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και μετά από μόλις 1:16 λεπτά συμμετοχής στο ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες στην κορυφαία διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση.
Πλέον, ξεκινά και επισήμως για τον Έβανς μια μακρά περίοδος αποθεραπείας, η οποία βεβαίως θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για την τρέχουσα τη σεζόν.
Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο τρίτος πολύ σοβαρός τραυματισμός για έναν από τους πιο άτυχους αθλητές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στις 5 Ιανουαρίου 2023 είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντας στο δεξί του πόδι, ενώ στις 26 Μαΐου 2024 είχε υποστεί ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, ενώ είχε ήδη κλείσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Η σχετική ανάρτηση και οι ευχές της ΚΑΕ Ολυμπιακός
- Εξαναγκαστικά εκτοπισμένοι: Ο αριθμός τους θα αυξηθεί κατά 4,2 εκατομμύρια έως το 2027
- Η Αυστραλία θα αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες στο 3% του ΑΕΠ
- Στενά του Ορμούζ: Κατακόρυφη πτώση στις εξαγωγές πρώτων υλών, με εξαίρεση το Ιράν
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του

