Σοκ στον Πανιώνιο: Ρήξη χιαστού ο Λούντζης, θα χειρουργηθεί άμεσα
Ο Μιχάλης Λούντζης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος.
Δυσάρεστα νέα στο στρατόπεδο του Πανιωνίου, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξέδωσε ενημέρωση στην οποία αναφέρει ότι ο Μιχάλης Λούντζης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, όπως προέκυψε από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε.
Ο παίκτης θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου και θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης, με στόχο την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.
Στην ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέφρασε τη στήριξή της προς τον Λούντζη, και του ευχήθηκε ταχεία επιστροφή στα παρκέ.
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου για τον Λούντζη
«Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, ο Μιχάλης Λούντζης υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού.
Ο αθλητής θα χειρουργηθεί άμεσα. Ευχόμαστε στον Μιχάλη να είναι σιδερένιος και σύντομα να βρίσκεται στα γήπεδα».
- Βουλγαρία: Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν ενάντια στη διαφθορά – Ζητούν μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος
- Βενεζουέλα: Προσπάθεια εξαγωγής πετρελαίου κόντρα στον αποκλεισμό των ΗΠΑ
- ΑΕΚ: Οι τέσσερις πιθανοί αντίπαλοί της στους «16 του Conference League
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα έπεσε στη 12η θέση παρά τη νίκη της ΑΕΚ
- Απίστευτη εξέλιξη από λεπτό σε λεπτό για την ΑΕΚ
- Γερμανία: Επιστρέφει δυναμικά στη διεθνή σκηνή
