
Σλοβακία: Σύγκρουση τρένων με 20 τραυματίες
Τα κοντινά νοσοκομεία ετοιμάζονταν να αντιμετωπίσουν τραυματίες από το ατύχημα με τα τρένα στη Σλοβακία
Δύο τρένα συγκρούστηκαν στην ανατολική Σλοβακία (εικόνα πάνω από cysnews.cz) τη Δευτέρα, τραυματίζοντας τουλάχιστον 20 άτομα, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για τα επιβατικά τρένα R 913 και R 914 που συγκρούστηκαν κοντά στην πόλη Rožňava.
Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για θανάτους, μεταδίδει το Reuters. Ανάμεσα στους 20 τραυματίες είναι και και παιδιά.
O τηλεοπτικός σταθμός TA3 ανέφερε ότι τα κοντινά νοσοκομεία ετοιμάζονταν να αντιμετωπίσουν τραυματίες από το ατύχημα.
Η υπηρεσία διάσωσης της Σλοβακίας ανακοίνωσε στο Facebook ότι έστειλε ελικόπτερο και ασθενοφόρα στον τόπο του ατυχήματος.
Διεκόπη η κυκλοφορία
Τα τρένα συγκρούστηκαν σε σημείο όπου οι γραμμές διασταυρώνονται – μεταβαίνοντας σε μονή σιδηροδρομική γραμμή, ενώ η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Jablonov nad Turňou – Lipovník διεκόπη.
- «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου» – Το πολιτικό θρίλερ όπως το έζησαν Ρέντφορντ και Χόφμαν
- LIVE: Ιταλία – Ελλάδα
- Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα – Σημειωτόν σε Κηφισό και Αθηνών – Κορίνθου, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Η Ρεάλ θέλει τον Ολίσε και προσφέρει αστρονομικό ποσό στη Μπάγερν για να τον αποκτήσει
- Spark-Down: Πανελλαδική αστυνομική επιχείρηση για τα παράνομα είδη πυροτεχνίας – 23 συλλήψεις
- Συρμός του τραμ συγκρούστηκε με βαν στον Άλιμο




