ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης μας θύμισε ότι ζει σε άλλη χώρα
«Το ότι ο κύριος Μητσοτάκης ζει σε άλλη χώρα το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές. Φρόντισε στην επάνοδο του στις κυριακάτικες αναρτήσεις να μας το θυμίσει» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ
Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Την κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Το ότι ο κύριος Μητσοτάκης ζει σε άλλη χώρα το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές. Φρόντισε στην επάνοδο του στις κυριακάτικες αναρτήσεις να μας το θυμίσει.
Στο μεσοδιάστημα ο πληθωρισμός έχει χτυπήσει κόκκινο, ένας στους δύο Έλληνες δεν πήγε διακοπές, η Ελλάδα κατέγραψε θλιβερές πρωτιές στην ΕΕ στις ακάλυπτες υγειονομικές ανάγκες και στους εργαζόμενους που δουλεύουν πάνω από 48 ώρες τη βδομάδα».
Με σκωπτικό τρόπο προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια ανακοίνωση: «Πάλι καλά που δεν ανέβασε κι αυτός ηλιοβασίλεμα σαν τον κύριο Σκέρτσο να το «κρατήσουν σε ένα συρτάρι του μυαλού τους» όσοι δεν τα βγάζουν πέρα» και καταλήγει:
«Η χώρα χρειάζεται άλλη πολιτική. Με πάταξη των καρτέλ που αισχροκερδούν, μείωση των άδικων έμμεσων φόρων και ενίσχυση των εισοδημάτων. Αυτό είναι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία για να ανασάνει».
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Μιλέι: Θέλει να ιδρύσει συμμαχία για να καταπολεμήσει τον «καρκίνο του σοσιαλισμού»
- Νέες ταινίες: Ζόμπι, ανακόντα, φόνοι
- Πρέβεζα: Αγωνία για τον 16χρονο που τραυματίστηκε με καραμπίνα – Έπεσε και εκπυρσοκρότησε το όπλο
- Στα χέρια του… Αταμάν ο Μαλακάι Φλιν που ενδιέφερε τον Ολυμπιακό
- Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες σήμερα – Οι εξαιρέσεις
