Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν προϊόντα από τα ράφια σούπερ μάρκετ και απειλούσαν τους υπαλλήλους με σύριγγες
Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν δύο άτομα, ενώ αναζητείται ακόμα ένας συνεργός τους
Δύο άνδρες, ηλικίας 41 και 28 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (23/7) στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενοι για διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ στη Μενεμένη, η οποία φέρεται να πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr και όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για μέλη συμμορίας, τα οποία τουλάχιστον από τις 30 Ιουνίου 2025, οργανώθηκαν με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και ληστειών και στόχο τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους.
Στο πλαίσιο της δράσης τους, εισέρχονταν σε καταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις περιοχές του Ευόσμου, της Σταυρούπολης και της Πολίχνης, απ’ όπου αφαιρούσαν διάφορα προϊόντα, τα οποία, κατά περίπτωση, διατηρούσαν με απειλές κατά υπαλλήλων, προτάσσοντάς τους σύριγγα.
Σε διάστημα τριών περίπου εβδομάδων, πραγματοποίησαν δύο 2 ληστείες και τέσσερις 4 κλοπές, αποκομίζοντας περισσότερα από 1.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος τους αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη συνεργού τους που συμμετείχε σε μία εκ των δύο ληστειών.
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα




