Εύβοια: Τραγωδία με 75χρονο στη Νέα Αρτάκη – Έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον τρίτο όροφο
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με το σενάριο της αυτοχειρίας να είναι το επικρατέστερο, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί οτιδήποτε μέχρι την ολοκλήρωση της προανάκρισης
Πτώση άνδρα από τρίτο όροφο πολυκατοικίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 20 Ιουλίου στη Νέα Αρτάκη, στην Εύβοια.
Περίοικοι που αντιλήφθηκαν το συμβάν ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές, σύμφωνα με το eviathema.gr. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον ηλικιωμένο άνδρα ήταν ήδη αργά, καθώς οι διασώστες απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Επικρατέστερο σενάριο η αυτοχειρία
Δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας έφτασαν στην περιοχή, απέκλεισαν τον χώρο και ξεκίνησαν έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της τραγωδίας.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με το σενάριο της αυτοχειρίας να είναι το επικρατέστερο, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί οτιδήποτε μέχρι την ολοκλήρωση της προανάκρισης. Τα κίνητρα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον άνδρα στην πράξη αυτή παραμένουν άγνωστα.
- Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά για τη σωματική κακοποίηση που υπέστη
- Ιράν: Η «παγίδα κλιμάκωσης» των ΗΠΑ, η αντιπαλότητα Τουρκίας – Ισραήλ και οι γεωπολιτικοί στόχοι της Άγκυρας
- Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου – «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που στέρησε το παιδί μου»
- Ισπανία: Αντιστέκεται στα πολεμικά κελεύσματα – Δεν αυξάνει τις δαπάνες της για το ΝΑΤΟ
- Γιατί ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος είναι η μεγάλη ελπίδα της ελληνικής πάλης
- Γκέι πορνό και τιμωρία: Νεοναζί δολοφόνος ομολογεί on camera τη στυγερή δολοφονία





