Δάφνη: Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων – Στο νοσοκομείο 28χρονος που προσπάθησε να τους χωρίσει
Ο 28χρονος, εργαζόμενος σε κατάστημα στη Δάφνη, υπέστη τραυματισμό από μαχαίρι στην κοιλιά
Άγρια συμπλοκή ανηλίκων σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουλίου σε κατάστημα εστίασης στη Δάφνη, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε ένας 28χρονος που προσπάθησε να παρέμβει.
Το περιστατικό σημειώθηκε απέναντι από το σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης», όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε ένταση μεταξύ πέντε ανηλίκων.
Κατά την διάρκεια της συμπλοκής, ένας 28χρονος υπάλληλος του καταστήματος προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά υπέστη τραυματισμό από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ. που προχώρησαν στην προσαγωγή ενός 17χρονου και ενός 16χρονου, ο οποίος τελικά συνελήφθη καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.
- Εθνική πόλο Γυναικών: Αποθεωτική υποδοχή για τα κορίτσια της ελληνικής υδατοσφαίρισης (vids+pics)
- Όπλα στους τάφους, μνήμη στο χώμα: Τι μας λένε τα αγγλοσαξονικά σπαθιά στις παιδικές ταφές του Μεσαίωνα
- Στην κορυφή του Ακονκάγκουα η Κική Τσακαλδήμη – Η Ελληνίδα ορειβάτισσα που κατέκτησε το Ακονκάγκουα
- Τραγωδία στη Χίο: Σε ιδιωτικό χώρο φυλάσσεται το μοιραίο σκάφος του Λιμενικού – Θα ελεγχθεί από πραγματογνώμονες
- ΟΦΗ: Απέκτησε τον Αθανασίου δανεικό από τον Ολυμπιακό
- Αμετακίνητες οι θέσεις Ιράν και ΗΠΑ – Μια «καλή αρχή» βλέπει ο Ιρανός ΥΠΕΞ – Νέες κυρώσεις από την Ουάσινγκτον
