Διαμαρτυρία Δημάρχου Πετρούπολης στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α. για τη δυσοσμία από τη χωματερή
Ζήτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της πόλης από την δυσοσμία καθώς και να πληροφορηθεί κατά πόσο είναι επιβλαβής για την υγεία των κατοίκων.
Προβληματίζει και ανησυχεί την δημοτική αρχή Πετρούπολης η έντονη δυσοσμία στην περιοχή που προέρχεται όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος από τον Χ.Υ.Τ.Α Φυλής.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.) και Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Χαράλαμπο Σιάτρα, για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται στην ανακοίνωση του δήμου, «ο Δήμαρχος τον ενημέρωσε ότι σε μεγάλο μέρος της πόλης, για μία ακόμα φορά, χθες 15 Ιουλίου η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, λόγω δυσοσμίας που προερχόταν από τον Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής.
Εξέφρασε την αγανάκτηση και την έντονη διαμαρτυρία του ίδιου αλλά και των Πετροπουλιωτών για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, η οποία έχει φτάσει στο μη παρέκει.
Επιπρόσθετα, ο κύριος Σίμος του απέστειλε επιστολή, με την οποία ζήτησε να ενημερωθεί για την αιτία ή τις αιτίες της δυσοσμίας και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας καθώς και αν είναι επιβλαβής για την υγεία των κατοίκων της Πετρούπολης.
Ακόμα, απαίτησε άμεσα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και ζήτησε να του γνωστοποιηθούν ποια θα είναι αυτά, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα».
*φωτογραφία αρχείου
- «Δεν είναι μαγκιά να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου» – Η Βάνα Μπάρμπα για τη μονογονεϊκότητα, το sex, τον Μπερλουσκόνι και τις προδοσίες
- Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στην Αίτνα – Υποδέχτηκε το 2026 με έκρηξη και ποτάμι λάβας
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας
- Πρωτοχρονιά: Όταν το ρεβεγιόν καταλήγει σε τραγωδία… – Γιορτές με αιματηρή κατάληξη τα τελευταία 25 χρόνια
- Οι δυο μεγάλοι ασθενείς της Ευρωζώνης και η Ελλάδα


