Ινδονησία: Φρικτός θάνατος για 15χρονο αγόρι – Τον άρπαξε κροκόδειλος
Ο 15χρονος μπήκε στο νερό με συνέπεια να δεχτεί επίθεση από κροκόδειλο που τον έπιασε από το πόδι.
Φρικτό θάνατο από επίθεση κροκόδειλου βρήκε ένας 15χρονος στην Ινδονησία με το σοκαριστικό περιστατικό να έχει καταγραφεί σε βίντεο.
Ο 15χρονος στην Ινδονησία ψάρευε με τους φίλους του σε ένα ποτάμι όταν δέχτηκε την επίθεση από τον κροκόδειλο.
Ο 15χρονος όπως αναφέρει η Daily Mail δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις των φίλων του, μπήκε στο νερό με συνέπεια να δεχτεί επίθεση από κροκόδειλο που τον έπιασε από το πόδι.
Έβαλε τις φωνές, οι φίλοι του προσπάθησαν να τον τραβήξουν από τα δόντια του κροκόδειλου, όμως δεν τα κατάφεραν.
Ο κροκόδειλος τον τράβηξε μαζί του μέσα στο νερό. Οπως είπε μέλος των σωστικών συνεργείων που έσπευσαν στην περιοχή «χρειάστηκε να πυροβολήσουμε τον κροκόδειλο για να αφήσει το αγόρι».
Οι τοπικές αρχές απαγόρευσαν στους κατοίκους να ψαρεύουν στο ποτάμι εξαιτίας των κροκόδειλων.
- Τραμπ: Μπαράζ αντιφατικών δηλώσεων για τον πόλεμο στο Ιράν – Δεν διαφαίνεται στρατηγική εξόδου από τις ΗΠΑ
- «Η γη της ελιάς»: Συγκλονιστικό νέο επεισόδιο στο ΜΕGA
- Κύπρος: Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό – Γονείς εντόπισαν νεκρό το βρέφος τους
- Τα οικονομικά δεδομένα στη Euroleague – Τι είναι ο φόρος πολυτελείας που έρχεται τη νέα σεζόν
- Ο Δήμος Κορινθίων παραλαμβάνει τον νέο περιβάλλοντα χώρο στον πρώην Σιδηροδρομικό Σταθμό Κορίνθου
- Μπορεί να βιώσει η γάτα το πένθος; – Πώς εκφράζει τη βαθιά θλίψη της όταν χάσει το φιλαράκι της





