
Ελευσίνα: Διάρρηξη «μαμούθ» – Το μεγάλο λάθος που κόστισε στο θύμα 70.000 ευρώ
Με λεία 70.000 ευρώ κατάφεραν να φύγουν διαρρήκτες από διαμέρισμα στην Ελευσίνα, το πρωί της Τετάρτης
Διάρρηξη με λεία 70.000 ευρώ σημειώθηκε σε διάμερισμα στην Ελευσίνα, τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Ιουλίου.
Η διάρρηξη και το σφάλμα του ιδιοκτήτη
Οι δράστες, ο αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος, εισήλθαν στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου παραβιάζοντας ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σαλονιού, σύμφωνα με πληροφορίες του thriassio.gr.
Στη συνέχεια, αφού ερεύνησαν τους χώρους, εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο στην ντουλάπα ενός υπνοδωματίου, τα κλειδιά του οποίου το θύμα φαίνεται να είχε ξεχάσει στο σαλόνι.
Οι δράστες έφυγαν με 50.000 ευρώ σε μετρητά, χρυσές λίρες αξίας 10.000 ευρώ και πολυτελές ρολόι χειρός μάρκας OMEGA, εκτιμώμενης αξίας άνω των 10.000 ευρώ.
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
- Ιράν: Δεν θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα στις επιθέσεις, διαβεβαιώνει ο Τραμπ


