Ισραήλ: Εικόνες του in από τα καταφύγια στο Τελ Αβίβ μετά την ενδεχόμενη πυραυλική επίθεση
Στους πολίτες δόθηκε εντολή μέσω μηνύματος στα κινητά να κατευθυνθούν προς τα καταφύγια και να παραμείνουν εκεί μέχρι να λήξει ο συναγερμός.
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10:00 στο Ισραήλ μετά την προειδοποίηση για πυραυλική επίθεση από το Ιράν.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό τα αμυντικά του συστήματα βρίσκονται σε λειτουργία καθώς εντοπίστηκαν βαλλιστικοί πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν από το Ιράν.
Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος του in Αλεξάνδρα Φωτάκη από το Τελ Αβίβ, εστάλη μήνυμα του 112 στα κινητά των πολιτών καλώντας τους να πάνε αμέσως στα καταφύγια έως ότου λήξη ο συναγερμός.
Στο μήνυμα τους οι IDF ανέφεραν πως η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία «δραστηριοποιείται για να αναχαιτίσει και να πλήξει, όπου χρειαστεί, ώστε να εξουδετερώσει την απειλή».
Οι IDF επαναλαμβάνουν και τονίζουν ότι δεν πρέπει να δημοσιεύονται και να κοινοποιούνται τα πλάνα και οι τοποθεσίες των χτυπημάτων.
Δείτε βίντεο μέσα από τα καταφύγια
Στα βίντεο που κατέγραψε ο φωτορεπόρτερ του in Δημήτρης Μιχαλάκης μέσα από τα καταφύγια ο κόσμος ανήσυχος κοιτά τα κινητά του τηλέφωνα, περιμένοντας πότε θα αρθεί ο συναγερμός.
Εκατοντάδες οι πολίτες που έσπευσαν στα καταφύγια, μετά το συναγερμό.
Βίντεο από τη στιγμή που οι πολίτες τρέχουν στα καταφύγια
Μετά την αποστολή του 112 στα κινητά για ενδεχόμενοι πυραυλική επίθεση οι πολίτες τρέχουν αμέσως για τα καταφύγια.
- Λούβρο: Οι ζημιές στο στέμμα της αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία – «Μάχη» Cartier και Van Cleef για την αποκατάσταση
- Στην «Γη της Ελιάς», ο έρωτας οδηγεί σε επικίνδυνες επιλογές – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
- Αλλαγή γραμμής στην Premier League για τα σύμβολα Pride μετά από εσωτερικές αντιδράσεις
- myPROPERTY: Άνοιξε η πλατφόρμα για την έκπτωση ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι και οι 313 προσαχθέντες των επεισοδίων πέριξ του ΑΠΘ
- Box Now Accelerates Expansion with €20M Investment

