Σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν: «Πας στο καταφύγιο και δεν ξέρεις εάν θα γυρίσεις» – Έλληνας τραγουδιστής περιγράφει
«Πάμε στο καταφύγιο 4-5 φορές τη μέρα», είπε στο MEGA Έλληνας τραγουδιστής που βρίσκεται στο Ισραήλ.
Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν και σήμερα να ανταλλάσσουν σφοδρά πλήγματα με πυραύλους και drones, στην πιο επικίνδυνη κλιμάκωση των τελευταίων ετών, που πυροδοτήθηκε από την ισραηλινή επίθεση το πρωί της Παρασκευής σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.
Στο MEGA μίλησε ο τραγουδιστής Γιώργος Σέμος, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ, και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής από τα αντίποινα του Ιράν.
«Πριν δύο ώρες βγήκαμε από το καταφύγιο. ‘Χτύπησε’ στις 5 και έκανε ζημιά κιόλας, 9 χλμ από εμάς. Είχαμε 3 νεκρούς και 4 τραυματίες. Πάμε στο καταφύγιο 4-5 φορές τη μέρα. Δεν υπάρχει ησυχία, πας στο καταφύγιο και δεν ξέρεις εάν θα γυρίσεις», είπε.
«Πολλοί έχουν πεθάνει, γιατί το μήνυμα τους πιάνει στον ύπνο. Έχω να κοιμηθώ 3 μέρες. Χθες ήταν φρίκη, περάσαμε μία τρέλα. ‘Χτύπησε’ κοντά μας, θα μπορούσε να είναι η δική μας οικοδομή».
Δείτε τι είπε στο MEGA
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αττική – Συνελήφθησαν αρχηγικά μέλη
- «Ήμουν ένα αθώο παιδί» – H ψυχική υγεία της Κριστίνα Άπλγκεϊτ επιβαρύνθηκε από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά
- Φάμελλος στη Βουλή: Η σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών είναι εθνική ανάγκη – Ο Μητσοτάκης, ουρά των Τραμπ-Νετανιάχου
- Λέρος: Ελεύθερος, υπό τον όρο της παρακολούθησης από ψυχολόγο, ο 18χρονος που σκότωσε τον πατέρα του
- Άρης: Αίσιο τέλος για την U18 που είχε εγκλωβιστεί στο Άμπου Ντάμπι, επιστρέφει με πτήση τσάρτερ η αποστολή
- ΗΠΑ και Ισραήλ χτύπησαν το κτίριο που θα εκλεγόταν νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν





