Σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν: «Πας στο καταφύγιο και δεν ξέρεις εάν θα γυρίσεις» – Έλληνας τραγουδιστής περιγράφει
«Πάμε στο καταφύγιο 4-5 φορές τη μέρα», είπε στο MEGA Έλληνας τραγουδιστής που βρίσκεται στο Ισραήλ.
Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν και σήμερα να ανταλλάσσουν σφοδρά πλήγματα με πυραύλους και drones, στην πιο επικίνδυνη κλιμάκωση των τελευταίων ετών, που πυροδοτήθηκε από την ισραηλινή επίθεση το πρωί της Παρασκευής σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.
Στο MEGA μίλησε ο τραγουδιστής Γιώργος Σέμος, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ, και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής από τα αντίποινα του Ιράν.
«Πριν δύο ώρες βγήκαμε από το καταφύγιο. ‘Χτύπησε’ στις 5 και έκανε ζημιά κιόλας, 9 χλμ από εμάς. Είχαμε 3 νεκρούς και 4 τραυματίες. Πάμε στο καταφύγιο 4-5 φορές τη μέρα. Δεν υπάρχει ησυχία, πας στο καταφύγιο και δεν ξέρεις εάν θα γυρίσεις», είπε.
«Πολλοί έχουν πεθάνει, γιατί το μήνυμα τους πιάνει στον ύπνο. Έχω να κοιμηθώ 3 μέρες. Χθες ήταν φρίκη, περάσαμε μία τρέλα. ‘Χτύπησε’ κοντά μας, θα μπορούσε να είναι η δική μας οικοδομή».
Δείτε τι είπε στο MEGA
- Κούβα: «Ο Μάρκο Ρούμπιο επιβλέπει προσωπικά τον λιμό ενός ολόκληρου έθνους»
- Ισημερινός: Συνέλαβαν με τα εσώρουχα τον δήμαρχο της Γουαγιακίλ, σφοδρό αντίπαλο του προέδρου Νομπόα
- Δίκη υποκλοπών: Έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία οι πράξεις Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου, τόνισε ο Λιανός
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο λέει ότι γλίτωσε από απόπειρα δολοφονίας
- ΠΟΥ: Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατ. ανθρώπους με καταρράκτη δεν έχουν πρόσβαση σε επέμβαση
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]

