Τραυματίστηκε 20χρονος τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς – Μεταφέρθηκε με σκάφος στα Σφακιά
Ο 20χρονος που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ αλλοδαπών, έπεσε στα τελευταία χιλιόμετρα λίγο πριν φτάσει στο τέλος της διαδρομής που είναι το παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Ρουμέλης.
Άτυχος στάθηκε ένας 20 χρόνος τουρίστας ο οποίος διέσχισε σήμερα το φαράγγι της Σαμαριάς, αλλά αφού πέρασε το φυλάκιο της εξόδου για Αγία Ρούμελη έπεσε και τραυματίστηκε στο γόνατο.
Χρειάστηκε μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων να τον μεταφέρουν με το φορείο μέχρι τον δρόμο του χωριού και από εκεί με αγροτικό αυτοκίνητο μέχρι το λιμάνι της Αγίας Ρουμελης προκειμένου να τον παραλάβει σκάφος που έφυγε από τα Σφακιά για τη μεταφορά του.
Ο τραυματίας
Όλα έγιναν μετά το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο 20χρονος που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ αλλοδαπών, έπεσε στα τελευταία χιλιόμετρα για να φτάσει στο τέλος της διαδρομής που είναι το παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Ρουμέλης.
Η επιχείρηση μεταφοράς
Αμέσως, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο έμπειρος Πυροσβεστης από το κλιμάκιο της Ανώπολης που βρίσκεται στην Αγία Ρουμέλη έσπευσε για τη μεταφορά του με κατοίκους του χωριού και αυτήν την ώρα ο τραυματίας βρίσκεται σε σκάφος για τα Σφακιά απ όπου θα τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων.
Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 20χρονος δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.
- Shops Closed on January 2, Banks Remain Open
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον γιο του
- Πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Το τρομερό σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα
- Τα γεύματα του σκύλου σε κάθε στάδιο της ζωής του



