Στο Μαϊάμι ο Ναν, είδε από κοντά την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (vid)
Ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται στην Αμερική και παρακολούθησε από κοντά την Ίντερ Μαϊάμι στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Με τη σεζόν να έχει ολοκληρωθεί στην Ευρώπη, ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται στην Αμερική για τις καλοκαιρινές του διακοπές και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, εκεί όπου διεξήχθη η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού παρακολούθησε από κοντά το εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης, ανάμεσα στην Ίντερ Μαϊάμι και την Αλ Αχλί.
Και μπορεί το ματς να έμεινε στο 0-0 και να μην είδε κάποιο γκολ ο Ναν, ωστόσο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αστέρα της Ίντερ, Λιονέλ Μέσι και μάλιστα ανέβησε και το σχετικό βιντεάκι στα social media, με τον Αργεντινό να αστοχεί σε εκτέλεση φάουλ.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Ναν με τον Μέσι:
- Διατροφή: Το μαγείρεμα στο σπίτι κάνει καλό
- Τριπλή «βόμβα» στις τιμές των προϊόντων
- Τέσσερις νέες έρευνες για τις υποκλοπές
- Πέντε αριστουργήματα που η ιστορία της τέχνης «χρέωσε» σε άνδρες
- Μπορείς να φτιάξεις την τύχη σου;
- Στασιμοπληθωρισμός; Φάε τη γλώσσα σου – Η FED ξορκίζει τον κίνδυνο, η ΕΚΤ δεν τον αποκλείει





