Tραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε τρίχρονη σε πισίνα
Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Τραγωδία στη Ρόδο καθώς ένα κοριτσάκι τριών ετών πνίγηκε μέσα πισίνα στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο.
Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά, με τους διασώστες να ξεκινούν παρατεταμένη διαδικασία ανάνηψης του μικρού παιδιού, σύμφωνα με το rodiaki.gr.
Σύμφωνα με το MEGA το κοριτσάκι είχε πάει μαζί με τη γιαγιά του σε παιδικό πάρτι σε beach bar στην Ιαλυσό.
Αυτόματες μάρτυρες βούτηξαν στην πισίνα όπου ανέσυραν το κοριτσάκι μελανιασμένο.
Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου το επιτελείο των γιατρών βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.
Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να δώσουν οι έρευνες της αστυνομίας που συνεχίζονται αυτή την ώρα.
Για το περιστατικό έχει ειδοποιηθεί η ΕΛΑΣ και αναμένεται να πάρει καταθέσεις ενώ συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
- Κεντρικό ρόλο και αυξημένους πόρους για τις Περιφέρειες θέλει ο Νίκος Χαρδαλιάς
- Χρυσή Αυγή: Καταπέλτης η εισαγγελέας – «Ναζιστικό κόμμα, γνήσιο τέκνο της ιδεολογίας αυτής»
- Πράσινο φως της FDA στην πρώτη οικιακή συσκευή κατά της κατάθλιψης – Πώς λειτουργεί
- Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια νέας κοινωνικής δομής
- Λαμία: Στα δικαστήρια η αγρότισσα που συνελήφθη για βίντεο στο Tik Tok – Τι ισχυρίζεται
- Ευρώπη: Το κέντρο δίνει τη θέση του στην ακροδεξιά



