
Καραλής και Τζένγκο στο Diamond League του Όσλο
Μια ακόμη παρουσία στην κορυφαία σειρά μίτινγκ θα έχουν την Πέμπτη (12/6) η Ελίνα Τζένγκο και ο Εμμανουήλ Καραλής.
Διπλή ελληνική παρουσία θα έχει το Diamond League του Όσλο, την ερχόμενη Πέμπτη (12/6), με τον Εμμανουήλ Καραλή και την Ελίνα Τζένγκο. Το έκτο μίτινγκ της σειράς των διαμαντιών έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.
Τι διεκδικούν οι δύο πρωταθλητές
Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται για τον πέμπτο αγώνα της θερινής σεζόν. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ έχει καλύτερη επίδοση στα 6,01 μ. φέτος, άλμα που του είχε δώσει τη δεύτερη θέση στο Damond League του Κετσιάο στις 3 Μαΐου. Ο Καραλής θα τεθεί για μια ακόμη φορά αντιμέτωπος με τους κορυφαίους άλτες του κόσμου.
Η Τζένγκο θα διεκδικήσει την τέταρτη νίκη της σε Diamond League τη φετινή σεζόν. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό έχει φετινό ρεκόρ στα 64,90 μ. από τις 3 Μαΐου στην παρουσία της στο Diamond League του Κετσιάο. Τελευταία παρουσία για την 23χρονη πρωταθλήτρια ήταν στο Ραμπάτ στις 25 Μαϊου, όπου ήταν πρώτη με 64,60 μέτρα.
* Το Diamond League του Όσλο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 στις 21.00.
- Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμα Γιαννακόπουλο και Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Αδημοσίευτα σκίτσα του «Γουίνι το Αρκουδάκι» αποκαλύπτουν πώς γεννήθηκε ο ήρωας
- Παρίσι: Συμβολικός ο χαρακτήρας της διεθνούς διάσκεψης για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- H ωκεάνια κυκλοφορία στον Ατλαντικό «οδεύει προς κατάρρευση» – Απειλή για το κλίμα της Ευρώπης
- Πετράλωνα: Χειροπέδες σε 27χρονο που παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα με «βούτυρο» κάνναβης και ροζ κοκαΐνη
- Βαριά τιμωρία στον Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία στο ΟΑΚΑ (pic)


