
Βανδαλισμοί στην δημοτική πισίνα Πετρούπολης
Χωρίς έλεος πλέον οι καταστροφές της δημοτικής περιουσίας με τους δήμους να πρέπει να δίνουν διαρκώς χρήματα για αποκαταστάσεις στερώντας τα από άλλες αναγκαίες υπηρεσίες.
Κάθε μέρα και ένας βανδαλισμός σε δήμους σχεδόν όλης της χώρας. Οι δημοτικές Αρχές τρέχουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές και τα δημοτικά ταμεία που ήδη στενάζουν οικονομικά, αδειάζουν.
Αυτή την φορά, υπήρξε βανδαλισμός της δημοτικής πισίνας του Δήμου Πετρούπολης όπως καταγγέλει με ανάρτηση του ο Δήμος που αναφέρει:
Εκτός λειτουργίας, λόγω βανδαλισμών, η μικρή πισίνα
Ο Δήμος Πετρούπολης είναι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει πως άγνωστος ή άγνωστοι, χθες (10/6) τη νύχτα, προξένησε/αν βανδαλισμούς στη μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου «Ολυμπιονίκης, Απόστολος Χρήστου».
Ως εκ τούτου, όπως ήδη έχουν έγκαιρα ενημερωθεί οι ενδιαφερόμενοι, η κολυμβητική δεξαμενή δεν θα είναι σήμερα ανοιχτή στο κοινό. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασής της θα τεθεί και πάλι στη διάθεση των δημοτών μας.
Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, κυρίως των μικρών παιδιών που στερούνται τη δυνατότητα να κολυμπήσουν, εξαιτίας της αντικοινωνικής συμπεριφοράς κάποιου/κάποιων».
- Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League στο MEGA
- Τσίπρας: Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών, θα φέρουμε κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τόπο
- Νίκολας Κέιτζ: Σε αυτές τις δύο ταινίες είπε «όχι» (και έγιναν μεγάλες επιτυχίες)
- «Η γη της ελιάς»: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- To ΝΒΑ περνά στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης: Ο Άνταμ Σίλβερ ετοιμάζει επανάσταση στη διαιτησία
- Ο Φρέντρικ Τζέιμσον και το ασυνείδητο της λογοτεχνίας



