
Στέλιος Διονυσίου: Παντρεύτηκε την Αγνή Καλουμένου και βάφτισαν τα δίδυμα τους
Στιγμές ευτυχίας για τον Στέλιο Διονυσίου και τη σύντροφο του.
Ο Στέλιος Διονυσίου και η Αγνή Καλουμένου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, την Τρίτη 10 Ιουνίου, ενώ μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου ακολούθησε η βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών τους, παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών.
Η νύφη ήταν πολύ εντυπωσιακή και έλαμπε από χαρά στο πλευρό του συζύγου της.
Ο γάμος και η βάφτιση σε στενό οικογενειακό κύκλο
Ο make up artist Δημήτρης Γκίκας που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου, ανήρτησε στο Instagram κάποια βίντεο τόσο από το μυστήριο όσο και από τη δεξίωση που ακολούθησε μετά.
Η γέννηση των διδύμων
«Ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου και η σύντροφός του, Αγνή Καλουμένου, έζησαν ιδιαίτερες στιγμές ευτυχίας, καθώς υποδέχθηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024, στην Κλινική ΡΕΑ.
Τόσο η μητέρα, όσο και τα νεογέννητα χαίρουν άκρας υγείας, όπως επιβεβαίωσε ο Ιατρός τους, κ. Τρύφος Δημήτριος.
Ευχόμαστε ολόψυχα να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!», αναφέρει η ανάρτηση στα social όταν το ζευγάρι απέκτησε τα 2 παιδιά του.
Ο Στέλιος Διονυσίου κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κατάφερε να κρατήσει κρυφή και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής έχει άλλα δύο παιδιά από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Χατζηβασιλείου. Μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, τα παιδιά του μετακόμισαν με τη μητέρα τους στο Λονδίνο.
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)




