Γιαννακόπουλος: «Το Κύπελλο να το δώσουν στον Ολυμπιακό ο Μητσοτάκης, ο Δημητριάδης, ο Μυλωνάκης και ο Λιόλιος» (vid)
Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 85-71 του Παναθηναϊκού στο Game 4 του ΣΕΦ και κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, στη σεζόν κατά την οποία συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής ο σύλλογος!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ανέβασε διάφορα stories στο Instagram, αναφέροντας πως οι «Μητσοτάκης, Δημητριάδης, Μυλωνάκης και Λιόλιος πρέπει να δώσουν το Κύπελλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού».
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε:
«Όταν έχουν γίνει όλα αυτά που έχουν γίνει σε όλους τους προηγούμενους τελικούς εγώ θα περίμενα σήμερα ότι κανονικά θα έπρεπε ο Μητσοτάκης, ο Δημητριάδης, ο Μυλωνάκης και ο Λιόλιος να δώσουν το Κύπελλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού όταν τελειώσει το ματς και το έχει πάρει. Αυτό είναι το σωστό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
- Λεπέν: Ξεκινά η δίκη για το εάν θα μπορέσει να θέσει υποψηφιότητα το 2027 – Είναι το πολιτικό της τέλος;
- Πόσο άκακη είναι η τσουκνίδα για τον σκύλο; – Τα ευαίσθητα σημεία του σώματός του
- Αγρότες: Υπεραμύνεται της συμφωνίας Mercosur η κυβέρνηση – Σφοδρά πυρά από την αντιπολίτευση
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Eurovision 2026: Απόψε η κλήρωση των Ημιτελικών – Πότε και πού θα μάθει η Ελλάδα τον «δρόμο» της
- Τέσσερις ανήλικοι χτύπησαν 14χρονη στη Θεσσαλονίκη και βιντεοσκόπησαν τον ξυλοδαρμο




