Καναδάς: Κέρδισε 3,6 εκατ. δολάρια στο λαχείο και η σύντροφός του εξαφανίστηκε με τα χρήματα
Δεν επέστρεψε ποτέ στο ξενοδοχείο τους, σταμάτησε κάθε επικοινωνία και τον μπλόκαρε στα social media - Λίγο αργότερα, του επέβαλε και περιοριστικά μέτρα
Ο Λόρενς Κάμπελ από το Γουίνιπεγκ του Καναδά πίστεψε πως η τύχη του χαμογέλασε τον Ιανουάριο του 2024, όταν βρέθηκε να κρατά στα χέρια του ένα τυχερό δελτίο αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Λίγες μέρες αργότερα, όμως, βρέθηκε όχι μόνο χωρίς τα χρήματα, αλλά και χωρίς την κοπέλα του, που -όπως ισχυρίζεται- εξαφανίστηκε μαζί με το ποσό.
Όπως υποστηρίζει στην αγωγή που κατέθεσε στις 14 Μαΐου στο Δικαστήριο της Μανιτόμπα, πήγε να εξαργυρώσει τα κέρδη μαζί με την τότε σύντροφό του, Κρίσταλ Αν Μακέι.
Η εταιρεία λαχείων, όμως, του αρνήθηκε την πληρωμή επειδή δεν είχε έγκυρο κρατικό έγγραφο ταυτότητας. Έτσι, του πρότειναν να δηλωθεί το δελτίο στο όνομα της κοπέλας του, κάτι που τελικά έκανε με εμπιστοσύνη.
Lawrence Campbell from Canada says his girlfriend took off with his $3.6 million lottery prize. He didn’t have ID, so lottery staff told him to let her claim it. After the money hit her account, she cut him off and disappeared. He’s now suing her and the lottery companies. pic.twitter.com/5blRGnBwWc
— Reddit Repost (@redditrepost_) June 3, 2025
Πήρε τα χρήματα από το λαχείο και εξαφανίστηκε
Μόνο που η συνέχεια δεν ήταν όπως την περίμενε. Όπως ισχυρίζεται, λίγες μέρες αφότου εκείνη εισέπραξε την επιταγή, εξαφανίστηκε από τη ζωή του. Δεν γύρισε ποτέ στο ξενοδοχείο όπου έμεναν μαζί, δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του, τον μπλόκαρε στα social media και, τελικά, του επέβαλε περιοριστικά μέτρα.
«Εξαφανίστηκε. Αρνιόταν να απαντήσει στα τηλεφωνήματα ή τα μηνύματα, με μπλόκαρε στους λογαριασμούς της στα social media και μάλιστα έβγαλε και περιοριστικά μέτρα εναντίον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Κάμπελ λέει ότι έψαξε να τη βρει και τελικά την εντόπισε να διασκεδάζει με άλλον άντρα. Από την πλευρά της, η Κρίσταλ Αν Μακέι αρνείται όλες τις κατηγορίες και δηλώνει πως θα απαντήσει μέσω της δικαιοσύνης.
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας
- Μάικλ Κέιν: Εμφανίστηκε σε αμαξίδιο για βράβευση του και συγκίνησε το κοινό
- Τρομερές καταστάσεις στην Παρτιζάν: Ο κόσμος φώναζε «Ομπράντοβιτς» και… ξενέρωσε τον Ουάσινγκτον που έφυγε (vid)
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό


