Καραλής: Tέταρτος στην Δρέσδη με 5.63μ. (pic)
Ο Εμμανουήλ Καραλής τερμάτισε στην 4η θέση στο μίτινγκ της Δρέσδης με 5.63μ.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίστηκε στο μίτινγκ της Δρέσδης (1/6) και κατέλαβε την 4η θέση με επίδοση στα 5.63μ. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης ξεκίνησε την προσπάθειά του με τα 5.63 και το ξεπέρασε με την πρώτη. Ακολούθως, άφησε τα 5.73μ. Ωστόσο, συνέχισε στα 5.82μ., απέτυχε τρεις φορές και έμεινε στην 4η θέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κορυφή τερμάτισε ο Νίλσεν από τις ΗΠΑ (4.92μ.), ο ίδιος μετέπειτα προσπάθησε να ξεπεράσει τα 6.01μ. και απέτυχε με τρία άκυρα άλματα.
Μετά τον Νίλσεν ακολούθησαν οι οι Πιότρ Λίσεκ και Μπο Κάντα Λίτα Μπερ (Γερμανία) που ξεπέρασαν τα 5.73μ. Ο επόμενος αγώνας του Καραλή θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου στο Diamond League του Όσλο.
- Ο Μπενίτεθ παράδεχτηκε εμμέσως την πραγματικότητα
- Η OpenAI λανσάρει το GPT-5.2, απάντηση στην απειλή του Gemini 3 της Google
- Συνάντηση Ζελένσκι με Μερτς τη Δευτέρα στο Βερολίνο
- Skysports: «Ζιντάν, Κλοπ και Αρμπελόα υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης

