Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση βλέπει το κράτος ως λάφυρο – Απόδειξη το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο πρωθυπουργός έχει εκτεθεί, έχει διασυρθεί ξανά η χώρα μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο», επισήμανε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης
Στο χωριό Προκόπι στην Εύβοια βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Μαΐου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Αναφερόμενος στα προβλήματα που άφησε πίσω της η σεισμική ακολουθία των προηγούμενων ημερών στην περιοχή, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «υπάρχουν σπίτια τα οποία κρίθηκαν μη κατοικήσιμα και κατεδαφιστέα και πρέπει η πολιτεία να δώσει την κρατική αρωγή, ώστε οι άνθρωποι να καλύψουν τα πρώτα τους έξοδα. Πρέπει να έρθουν οικίσκοι άμεσα, διότι, όπως με ενημέρωσε ο δήμαρχος, δεν υπάρχει προσφορά σπιτιών για ενοικίαση.Η στεγαστική συνδρομή δεν έχει ακόμη δοθεί στους δικαιούχους από τον σεισμό του 2023».
Στον απόηχο του σκανδάλου διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Ανδρουλάκης επέκρινε την κυβέρνηση ότι βλέπει το κράτος ως λάφυρο.
Στιγμιότυπο από την περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
«Ο πρωθυπουργός έχει εκτεθεί, έχει διασυρθεί ξανά η χώρα μας»
«Κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό στις αρχές του χρόνου και έκανε λόγο για κάποιες σκιές στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο πρωθυπουργός έχει εκτεθεί, έχει διασυρθεί ξανά η χώρα μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο από αυτό το νέο σκάνδαλο που χρεώνεται η σημερινή κυβέρνηση και η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κινδυνεύουν οι ενισχύσεις για χιλιάδες κτηνοτρόφους και αγρότες σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε.
Ακολούθως ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε πως «άρα το μήνυμα είναι ότι το κράτος πρέπει να λειτουργεί με κανόνες διαφάνειας και να είναι δίπλα στον πολίτη όσο μακριά και αν είναι ο πολίτης από το κέντρο των Αθηνών. Γι’ αυτό το ΠΑΣΟΚ επενδύει και στηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση και την περιφερειακή ανάπτυξη σε όλη τη χώρα».
Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ παρέστη στους εορτασμούς στο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας






