Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, «Ταμπού», δυο επεισόδια πριν από το μεγάλο φινάλε, απόψε τα μεσάνυχτα.

Η σύλληψη της Αλεξάνδρας φέρνει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά και σπάει τα δεσμά που κρατούσαν την οικογένεια Καρτάλη φυλακισμένη στο παρελθόν. Η αλήθεια για τον πατέρα τους συγκλονίζει και όλοι αναλαμβάνουν τη δική τους ευθύνη σε εκείνη τη σκοτεινή υπόθεση.

Όλα όσα θα δούμε στο «Ταμπού» απόψε

Η Αλεξάνδρα οδηγείται στο κρατητήριο και η Ελένη αναλαμβάνει την ανάκρισή της. Παρά την αρχική της άρνηση, σταδιακά «σπάει» και ομολογεί τόσο τον φόνο του Νεκτάριου όσο και τους υπόλοιπους. Παράλληλα, η Ελένη την ακούει άφωνη να περιγράφει πώς ο πατέρας της τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών.

Ο Σταύρος ζητά από την Αγλαΐα να χωρίσουν πολιτισμένα, ενώ της ομολογεί πως είναι ερωτευμένος με άλλη. Ο Νάσος, όμως, που γνωρίζει, πιάνεται στα χέρια μαζί του, ενώ επιτίθεται και στη Θεώνη, την ώρα που η παρέα προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Η Μαριλένα αφαιρεί τη γάζα και νιώθει ανακούφιση που η ζωή της θα επιστρέψει στην παλιά της κανονικότητα.

Ο Σταύρος εξηγεί στη Θεώνη πως χώρισε και της ζητά να είναι μαζί. Ο Ηρακλής δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη της Ευδοξίας, ενώ εκείνη εξομολογείται στην Ελίνα πως θέλει να είναι μαζί του, αλλά όχι από υποχρέωση επειδή τον βοήθησε. Η είδηση της σύλληψης της Αλεξάνδρας σοκάρει την οικογένεια Καρτάλη και οδηγεί τον Έκτορα στην απόφαση να παραιτηθεί από τον ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Λουκιανός με τον Γαβριήλ ομολογούν με τη σειρά τους τη δική τους εμπλοκή στον φόνο του πατέρα τους, παρόλο που η Αλεξάνδρα πήρε μια αναπάντεχη πρωτοβουλία για να τους προστατέψει…

Δείτε το trailer

Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής
Στον ρόλο της Ελένης, η Μυρτώ Αλικάκη
Μηνάς: ο Γιωργής Τσαμπουράκης
Λευτέρης Ζαμπετάκης
Στον ρόλο του Σταύρου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς
Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού

Συμμετέχουν:
Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα
Στον ρόλο της Ματίνας, η Αθηνά Ροδίτου
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Σκηνοθέτες: Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ευαγγέλου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου, Στέλιος Ευτυχίου, Γιώργος Τσεριώτης
Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού
Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης
Executive Producer: Κούλλης Νικολάου
Εκτέλεση Παραγωγής: G&N Make it productions Ltd
Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 00:00

#Tampou