Δύο συλλήψεις για τις φωτιές σε Μαρκόπουλο και Ριτσώνα
Δύο άτομα που εκτελούσαν εργασίες από τις οποίες προκλήθηκαν οι μεγάλες φωτιές σε Μαρκόπουλο και Ριτσώνα συνελήφθησαν από την Πυροσβεστική
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Πυροσβεστική για τις φωτιές που εκδηλώθηκαν νωρίτερα σε Μαρκόπουλο και Ριτσώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο άτομα εκτελούσαν εργασίες προκαλώντας τις δύο φωτιές.
Συγκεκριμένα στο Μαρκόπουλο συνελήφθη ένας 60χρονος από τη Βουλγαρία που είχε πάει στο σημείο για να κάψει διάφορα υλικά με συνέπεια η φωτιά να του ξεφυγει.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής ο αλλοδαπός συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), για πρόκληση πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας. Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.712,5 ευρώ και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας.
Όσον αφορά στη Ριτσώνα συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός που έκανε αγροτικές εργασίες στο χωράφι του. Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250 και ενημερώθηκε ο εισαγγελέας.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων – Μικροπροβλήματα στον Αργοσαρωνικό
- Λίγα και καλά: Πέντε πράγματα που απογειώνουν τη γυμναστική στο σπίτι
- Μειώστε τα «φέσια» προς τους ιδιώτες λέει το ΥΠΟΙΚ σε φορείς τους Δημοσίου
- Όχι άλλες κατεδαφίσεις «στα τυφλά» σε παραδοσιακούς οικισμούς λέει το ΣτΕ
- Συνταγή: Γιουβέτσι κοτόπουλο

