
Τροχαίο δυστύχημα στην Αργολίδα, σκοτώθηκε 27χρονη – Πλαγιομετωπική σύγκρουση ΙΧ με φορτηγάκι
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περί τις 07:30 στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Κάντιας πλησίον του οικισμού του Αγ. Αντωνίου, στην Αργολίδα
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 27χρονη σημειώθηκε λίγο έξω από το Ναύπλιο, στην Αργολίδα, το πρωί της Παρασκευής 16 Μαΐου.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περί τις 07:30 στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Κάντιας πλησίον του οικισμού του Αγ. Αντωνίου. To IX όχημα που οδηγούσε η 27χρονη φέρεται, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, λόγω ολισθηρότητας από τη βροχή, να συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγάκι.

Στιγμιότυπο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Αργολίδα
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ανέσυραν την 27χρονη χωρίς τις αισθήσεις της.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε γυναίκα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία #τροχαίου, στην Επαρχ.Οδό Άγιος Λουκάς – Κάντια Αργολίδας. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 16, 2025
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις και της τροχαίας Ναυπλίου, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 27χρονη στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες της τραγωδίας διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.
Δείτε βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος:
- Γιατί είναι σημαντικό ο σκύλος μας να ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτό που τού ζητάμε
- Η μισή Euroleague στα πόδια του Φόρεστ…
- Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Είχα μείνει έγκυος και απέβαλλα»
- Προειδοποίηση Πιερρακάκη στο ΔΝΤ: Κίνδυνος μεγάλης ενεργειακής κρίσης με κλειστά τα Στενά του Ορμούζ
- Κεφαλονιά: «Σήμερα έχω τον γάμο και την κηδεία της κόρης μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/4): Πού θα δείτε το σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της Euroleague






