Euroleague: Χάποελ και Μακάμπι θέλουν να παίξουν στη Λεμεσό τη νέα χρονιά
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Χαποέλ θέλουν να έχουν έδρα την Λεμεσό την νέα χρονιά στην Euroleague.
Στο κλειστό «Σπύρος Κυπριανού» της Λεμεσού, θέλουν να αγωνιστούν Μακάμπι και Χάποελ εφόσον δεν μπορέσουν να παίξουν στο Τελ Αβίβ τη νέα σεζόν στη EuroLeague.
Η Χαποέλ θα βρεθεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ την επόμενη σεζόν, καθλώς κατέκτησε το Eurocup πριν λίγες εβδομάδες και έτσι θα γίνει η δεύτερη ομάδα από το Ισραήλ που θα βρίσκεται στην Euroleague.
Οι δύο συμπολίτισσες πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα που ταλαιπωρεί την «Ομάδα του Λαού» τα τελευταία δύο χρόνια, σχετικά με τη μη διεξαγωγή αγώνων στο Τελ Αβίβ, λόγω του πολέμου στη Γάζα και σκέφτονται και οι δύο. την λύση της Λεμεσού. για τους εντός έδρας αγώνες τους.
Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαριστεί το εάν θα αλλάξει κάτι σχετικά με τα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων από το Ισραήλ για την σεζόν 2025-26, αλλά οι δύο ομάδες επιθυμούν να δηλώσουν ως έδρα το κλειστό «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.
Η λύση της Λεμεσού, διευκολύνει αρκετά τις μετακινήσεις για τις ισραηλινές ομάδες, λόγω της εγγύτητας της πόλης με το Τελ Αβίβ και όλο και περισσότεροι φίλαθλοι των ομάδων θα μπορούν να δίνουν το «παρών», σε σχέση με το Βελιγράδι, που φιλοξενούσε μέχρι πρότινος τους αγώνες της Μακάμπι.
Να σημειωθεί, ότι το «Σπύρος Κυπριανού»« θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του ομίλου της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο EuroBasket 2025.
- Άρης: Η ομιλία του Γρηγορίου – Τι είπε στους παίκτες μετά τη νέα γκέλα στο πρωτάθλημα
- Ντουμπάι: Αναβάλλεται η προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων
- Καύσιμα: «Άλμα» 20% στο ντίζελ και 8% στην αμόλυβδη – Ανήσυχοι οι καταναλωτές
- Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς 134-123: «Καθάρισε» ο κυρίαρχος Αντετοκούνμπο, αλλά αποχώρησε τραυματίας (vid)
- Μία γυναίκα και ένα παιδί σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν από πακιστανικές οβίδες, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται
- Μεγάλη «μάχη» για το 5-8 της Super League: Πέντε ομάδες για τρεις θέσεις – Το πρόγραμμα στο φινάλε


