Τορίνο – Ίντερ 0-2: Πέρασε από την έδρα της «γκρανάτα» και περιμένει τη Νάπολι
Σε ένα παιχνίδι με έντονη βροχόπτωση, η Ίντερ κατάφερε να επικρατήσει της Τορίνο με 2-0 και να πιάσει τη Νάπολι στην κορυφή, περιμένοντας το αποτέλεσμα των «παρτενοπέι».
Με εννέα αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League και έκλεισε θέση στον τελικό, η Ιντερ κατάφερε να νικήσει 2-0 εκτός έδρας την Τορίνο και παραμένει «ζωντανή» στη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου της στη Serie A.
Τα γκολ του Ζαλέφσκι στο 14΄ και του Ασλάνι με πέναλτι στο 49΄, αλλά και η εκπληκτική απόκρουση του Γιόσεπ Μαρτίνες (αντικατέστησε τον Ζόμερ στην εστία) στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, σε κεφαλιά του Ανταμς, επέτρεψαν στους «νερατζούρι» να πιάσουν προσωρινά στην κορυφή τη Νάπολι, η οποία φιλοξενεί το βράδυ την Τζένοα.
Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση στο Τορίνο διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και μάλιστα το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με καθυστέρηση περίπου 30 λεπτών και αφότου ο διαιτητής επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο, για να βεβαιωθεί ότι είναι σε θέση να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Η ΕΠΟ θέλει να οργανώσει τους ρέφερι σε ένωση εν ενεργεία διαιτητών, όμως πρέπει να αλλάξει ο νόμος και για αυτό ζήτησε τη μεσολάβηση της UEFA στο υπουργείο αθλητισμού
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.