
Πάτρα: Εξετάζεται και τρίτη καταγγελία για τον 37χρονο που κατηγορείται ότι βίασε δύο ανήλικα κορίτσια
Ο 37χρονος από την πλευρά του, αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει πως η σεξουαλική πράξη έγινε με την συγκατάθεση της 16χρονης.
Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 37χρονος για τον βιασμό μίας 16χρονης κοπέλας με νοητική αναπηρία την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα.
Όλα συνέβησαν όταν η ανήλικη πήγε με το αδερφάκι της σε φιλικό σπίτι όπου βρισκόταν ο 37χρονος δράστης. Στη συνέχεια, ο 37χρονος πήγαν μαζί για ψώνια και στην συνέχεια την οδήγησε στο δικό του σπίτι όπου και την βίασε. Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ πήγε στην οικία της, όπου και εξιστόρησε στην οικογένειά της τι είχε συμβεί.
Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε ευρήματα που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση.
Ο 37χρονος από την πλευρά του, αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει πως η σεξουαλική πράξη έγινε με την συγκατάθεση της 16χρονης.
Ωστόσο, μόλις δόθηκαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα μία ακόμα καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, η πρώην σύντροφός του κατήγγειλε πως ο 37χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά και την 8χρονη κόρη της.
Ο δικηγόρος της μητέρας της 16χρονης, Άκης Βαβαρούτας, μιλώντας στις «Εξελίξεις Τώρα» είπε πως ακόμα μία κοπέλα ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και θέλει να προχωρήσει και εκείνη σε μία καταγγελία.
«Μία κοπέλα επικοινώνησε μαζί μου. Θα την συναντήσω από κοντά αύριο. Θέλει και αυτή να μου μιλήσει για τον άνθρωπο αυτόν, αλλά και για άλλες πράξεις αυτουνού του ανθρώπου αλλά και του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Λεπτομέρειες θα γνωρίζω αύριο».
Ο βιασμός στην Πάτρα και η νέα καταγγελία
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, όλα συνέβησαν όταν η ανήλικη πήγε με το αδερφάκι της σε φιλικό σπίτι όπου βρισκόταν ο 37χρονος δράστης. Στη συνέχεια, ο 37χρονος και η ανήλικη πήγαν μαζί για ψώνια και στην συνέχεια την οδήγησε στο δικό του σπίτι όπου και την βίασε. Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ πήγε στην οικία της, όπου και εξιστόρησε στην οικογένειά της τι είχε συμβεί.
Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε ευρήματα που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση.
«Αρνούμαι τις κατηγορίες σε κακουργηματικό βαθμό. Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεσή της. Δεν γνώριζα την πνευματική της μειονεξία και την ηλικία της. Μετανιώνω για αυτή την πράξη μου και ζητάω συγγνώμη. Θα προσπαθήσω να βγω με περιοριστικούς όρους, όταν και όποτε τούτο προβλέπεται από τον νόμο», ανέφερε σε δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του στο MEGA.
- Ο Πολ Σρέιντερ είχε μια ΑΙ σύντροφο, αλλά «χώρισαν»
- Χανιά: Τραγικό φινάλε μετά από 6 μήνες – Στον 33χρονο γιατρό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στον Αποκόρωνα
- Παναιτωλικός-Αστέρας 1-2: Οι Αρκάδες πήραν τρίποντο με δέκα παίκτες και ανέβηκαν στην 11η θέση (vid)
- «Αν τον αψηφούσα, θα μου κόστιζε τη ζωή»: Σοκάρουν όσα κατέθεσε η πρώην βοηθός του Έπσταϊν
- «Καλώς ήρθατε στο Ισραήλ»: Παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο η ταπείνωση των ακτιβιστών του Global Sumud Flotilla;
- Επικό: Ο Μπαρτζώκας κάλεσε τον Γιασικεβίτσιους σε… αγώνα μποξ! (vid)





