Η Παρί έκανε το 2-0 με τον Χακίμι, μείωσε η Άρσεναλ με τον Σάκα (vids)
Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε προβάδισμα δυο τερμάτων στο 72΄με όμορφο σουτ του Χακίμι, όμως η Άρσεναλ απάντησε άμεσα και μείωσε σε 2-1 με τον Σάκα
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε πέναλτι στο 70′, όμως ο Βιτίνια δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ, με τον Ράγια να αποκρούει.
Η Παρί Σεν Ζερμέν με… φαρμακερό σουτ του Χακίμι στη γωνία ανέβασε προσωρινά τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 72΄.
Όμως γρήγορα η Άρσεναλ επανέφερε τη διαφορά στο γκολ. Έπειτα από πίεση του Τροσάρ πάνω στον Μαρκίνιος, οι Gunners έκλεψαν ψηλά, με τον Σάκα να ευνοείται από τις κόντρες και να πλασάρει σε κενό τέρμα για το 2-1 στο 76΄.
- Λαγκάρντ: Στοχευμένα μέτρα για την ενίσχυση της οικονομίας – Τα τρία σενάρια για ΑΕΠ και πληθωρισμό
- Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Κέιτ Γουίνσλετ κυνηγάει το Γκόλουμ στη Μέση Γη
- Ο αδιόρθωτος κύριος Λανουά και η χαμένη διαφάνεια
- Δεκάδες χιλιάδες τραγούδια που δημιουργήθηκαν με ΑΙ μιμούνται καλλιτέχνες της Sony Music
- Patriot: Το ερώτημα Κοντιάδη μετά την κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων – «Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα μετέχει στον πόλεμο;»
- Άρχισε η δίκη για το ξύλο Φλώρου με Γραμμένο στη Βουλή




