
Δυστύχημα στη Χαλκιδική – Νεαρός καταπλακώθηκε από τρακτέρ εν ώρα εργασίας
Ο νεαρός εκτελούσε εργασίες με το τρακτέρ του στην περιοχή Μόλα Καλύβα, στη Χαλκιδική, όταν το τρακτέρ του ανετράπη
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4 Μαΐου στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.
Ειδικότερα, ο νεαρός εκτελούσε εργασίες με το τρακτέρ του στην περιοχή Μόλα Καλύβα, όταν το όχημα του ανετράπη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην Περιμετρική Κασσάνδρας και στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άνδρα.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της περιοχής χωρίς τις αισθήσεις του.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας:
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία ανατροπής γεωργικού ελκυστήρα, επί της Περιμετρικής Κασσάνδρας στην περιοχή Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 4, 2025
*Κεντρική φωτογραφία αρχείου
- Εκλογές: Η Ελλάδα στο δρόμο προς τις κάλπες και στο μικροσκόπιο διεθνών οίκων – Το εύρημα που ανάβει «φωτιές»
- Από τα μαθήματα ρωσικών στο κόμμα της Καρυστιανού – Είδε φως και… μπήκε ο Νίκος Ζιάγκος
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»


