Απαγόρευση απόπλου σε ισχύ για ορισμένα δρομολόγια λόγω των ισχυρών ανέμων
Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου - Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν από το λιμάνι του Πειραιά.
Απαγόρευση απόπλου σε πολλές θαλάσσιες περιοχές λόγω των ισχυρών ανέμων στα πελάγη που, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα ανατολικά φθάνουν κατά τόπους τα 8 και τοπικά στο Αιγαίο στα ανατολικά ηπειρωτικά έως τα 9 μποφόρ.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα – ελληνική ακτοφυλακή, από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του επιβατηγού οχηματαγωγού Αικατερίνη Π στις 14:45 από Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Θήρα καθώς και η επιστροφή της Τρίτης 29/04/2025 από Θήρα στις 08:30 προς Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Κίμωλο, Σίφνο, Σέριφο, Πειραιά.
Επίσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα από Πειραιά τα δρομολόγια των καταμαράν super jet και champion jet για νησιά των Κυκλάδων. Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό.
Απαγόρευση απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική






