Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ 1-0: Επιστροφή στην πεντάδα για το «κίτρινο υποβρύχιο»
H Βιγιαρεάλ νίκησε την Εσπανιόλ με 1-0 στο «Μαδριγάλ» και επέστρεψε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στο Champions League.
Η Βιγιαρεάλ νίκησε την Εσπανιόλ με 1-0 στο «Μαδριγάλ», για την εξ΄αναβολής 26η αγωνιστική της La Liga και επέστρεψε στην πρώτη πεντάδα της La Liga. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης και του τελευταίου ισπανικού εισιτηρίου στο Champions League, μέσω του πρωταθλήματος.
Ήρωας για τον σύλλογο της Αραγονίας, ήταν ο Γέρεμι Πίνο, ο οποίος σκόραρε κοράρει στο 52′ και έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στους γηπεδούχους. Με αυτόν τον τρόπο, η Βιγιαρεάλ ανέβηκε στους 55 βαθμούς και πλέον είναι 5η, ενώ η Εσπανιόλ βρίσκεται στη 13η θέση, έχοντας 39 πόντους.
H βαθμολογία της La Liga
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης
- Τα τελευταία λόγια του Έρικ Ντέιν – Οι συμβουλές προς τις δύο κόρες του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης – Επικεφαλής ο Μπερίσα
- Σασουόλο – Βερόνα 3-0: Την… έσπρωξε στην Serie B

