Οδηγός ταξί κυκλοφορούσε με πλαστό δίπλωμα και πλαστή άδεια
Αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. εντόπισαν τον οδηγό ταξί να κινείται στο κέντρο της Αθήνας και τον κάλεσαν σε έλεγχο.
Από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός οδηγός ταξί, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. εντόπισαν τον οδηγό ταξί να κινείται στο κέντρο της Αθήνας και τον κάλεσαν σε έλεγχο.
Έλεγχος της Τροχαίας
Κατά τον έλεγχο των εγγράφων του οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 55χρονος κατείχε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης καθώς και πλαστή ειδική άδεια οδήγησης ταξί, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ομόνοιας το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά.
Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Νέα Αριστερά για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Επικίνδυνες πρακτικές και δηλώσεις που αμφισβητούν το Διεθνές Δίκαιο
- Το φλουρί του ΠΑΣΟΚ στην… αλλαγή
- Ρεκόρ για φέτος ο Τεντόγλου στο Βελιγράδι – Πρώτος στο μήκος ο Σαραμπογιούκοβ
- Λαζόπουλος: «Ο Ερντογάν υποδέχεται τον Μητσοτάκη στη Γαλάζια Πατρίδα που ονειρεύεται» – Το σχόλιο για Σαμαρά και Καραμανλή
- «Απειλή ξένης λογοκρισίας»: Οι ΗΠΑ κατηγορούν την ΕΕ για ψηφιακό περιορισμό της ελευθερίας του λόγου
- Λάκης Λαζόπουλος: Διεφθαρμένη χώρα σημαίνει διεφθαρμένη κυβέρνηση, σημαίνει πολλοί διεφθαρμένοι υπουργοί

