Δώδεκα νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στο Μεξικό
Από το τροχαίο στο Μεξικό υπήρξαν και 8 τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία
Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην πολιτεία Τσιουάουα, στο βόρειο Μεξικό, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές χθες Τετάρτη.
Το δυστύχημα προκάλεσε φορτηγάκι το βράδυ της Τρίτης, ανάμεσα στις κοινότητες Γκουατσότσι και Γιοκίβο, ανέφερε η πολιτειακή εισαγγελία σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.
«Ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το δυστύχημα εγκατέλειψε τον τόπο της σύγκρουσης και κατόπιν, βγήκαν από το εν λόγω όχημα ένοπλοι», ανέφερε νωρίτερα η ίδια πηγή.
Η εισαγγελία διευκρίνισε πως αρκετοί από τους τραυματίες διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της πολιτείας.
Τα τροχαία δυστυχήματα έχουν πολλαπλασιαστεί στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια. Οι κυριότεροι λόγοι είναι η κακή κατάσταση οχημάτων και δρόμων, η κούραση ή η απροσεξία οδηγών, εξηγούν οι αρχές.
Σ’ ένα από τα πιο τραγικά τέτοια συμβάντα το τρέχον έτος, φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 38 άνθρωποι την 8η Φεβρουαρίου στην πολιτεία Καμπέτσε (νοτιοανατολικά).
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία







