Δώδεκα νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στο Μεξικό
Από το τροχαίο στο Μεξικό υπήρξαν και 8 τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία
Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην πολιτεία Τσιουάουα, στο βόρειο Μεξικό, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές χθες Τετάρτη.
Το δυστύχημα προκάλεσε φορτηγάκι το βράδυ της Τρίτης, ανάμεσα στις κοινότητες Γκουατσότσι και Γιοκίβο, ανέφερε η πολιτειακή εισαγγελία σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.
«Ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το δυστύχημα εγκατέλειψε τον τόπο της σύγκρουσης και κατόπιν, βγήκαν από το εν λόγω όχημα ένοπλοι», ανέφερε νωρίτερα η ίδια πηγή.
Η εισαγγελία διευκρίνισε πως αρκετοί από τους τραυματίες διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της πολιτείας.
Τα τροχαία δυστυχήματα έχουν πολλαπλασιαστεί στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια. Οι κυριότεροι λόγοι είναι η κακή κατάσταση οχημάτων και δρόμων, η κούραση ή η απροσεξία οδηγών, εξηγούν οι αρχές.
Σ’ ένα από τα πιο τραγικά τέτοια συμβάντα το τρέχον έτος, φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 38 άνθρωποι την 8η Φεβρουαρίου στην πολιτεία Καμπέτσε (νοτιοανατολικά).
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
- Η Τόνια Σωτηροπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της
- Θεσσαλονίκη: 38χρονος διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες
- Πρώτη κρούση για τον Τσάμπι Αλόνσο: Τον θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης





