Δώδεκα νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στο Μεξικό
Από το τροχαίο στο Μεξικό υπήρξαν και 8 τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία
Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην πολιτεία Τσιουάουα, στο βόρειο Μεξικό, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές χθες Τετάρτη.
Το δυστύχημα προκάλεσε φορτηγάκι το βράδυ της Τρίτης, ανάμεσα στις κοινότητες Γκουατσότσι και Γιοκίβο, ανέφερε η πολιτειακή εισαγγελία σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.
«Ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το δυστύχημα εγκατέλειψε τον τόπο της σύγκρουσης και κατόπιν, βγήκαν από το εν λόγω όχημα ένοπλοι», ανέφερε νωρίτερα η ίδια πηγή.
Η εισαγγελία διευκρίνισε πως αρκετοί από τους τραυματίες διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της πολιτείας.
Τα τροχαία δυστυχήματα έχουν πολλαπλασιαστεί στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια. Οι κυριότεροι λόγοι είναι η κακή κατάσταση οχημάτων και δρόμων, η κούραση ή η απροσεξία οδηγών, εξηγούν οι αρχές.
Σ’ ένα από τα πιο τραγικά τέτοια συμβάντα το τρέχον έτος, φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 38 άνθρωποι την 8η Φεβρουαρίου στην πολιτεία Καμπέτσε (νοτιοανατολικά).
- Αφγανιστάν: «Εκατοντάδες νεκροί» από βομβαρδισμό του Πακιστάν σε κλινική αποτοξίνωσης στην Καμπούλ
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ


