Η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο αγώνα των playoff της Euroleague, όμως οι Τούρκοι προτίμησαν να μην προπονηθούν στην έδρα των «πρασίνων», αλλά στο ΣΕΦ.

Η Εφές, σε μια κίνηση που δημιούργησε ερωτηματικά, επέλεξε να γίνει η τελευταία κανονική προπόνηση (σ.σ. τη Δευτέρα του Πάσχα) στην έδρα του Ολυμπιακού και όχι σε εκείνη του «Τριφυλλιού», όπως συνηθίζεται. Δηλαδή στην έδρα που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας, ώστε οι παίκτες να εξοικειωθούν στις συνθήκες του εκάστοτε γηπέδου.

Στο ΟΑΚΑ οι επόμενες

Αντιθέτως, το πρωί της Τρίτης, ανήμερα του αγώνα πια, οι Τούρκοι έκαναν το σχετικό χαλάρωμα στο ΟΑΚΑ, ενώ εκεί αναμένεται να γίνει και η αντίστοιχη προπόνηση την Τετάρτη, ενόψει πλέον του δεύτερου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.