Λευτέρης Πανταζής: Στη Μύκονο για διακοπές και live εμφάνιση ο αγαπημένος τραγουδιστής
O Λευτέρης Πανταζής απολαμβάνει τις πασχαλινές του διακοπές στο αγαπημένο νησί, συνδυάζοντας τη χαλάρωση με την ευκαιρία να βιώσει από κοντά τις τοπικές θρησκευτικές τελετές.
Στη Μύκονο περνά τις γιορτινές αυτές ημέρες ο Λευτέρης Πανταζής. Μάλιστα, ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το Mykonos Live TV, φαίνεται πως δεν βρίσκεται στο νησί των ανέμων μόνο για διακοπές και ξεκούραση, αλλά και για μια live εμφάνιση.
Η κάμερα του Mykonos Live TV «τσάκωσε» τον Λευτέρη Πανταζή σε βραδινή έξοδό του σε γνωστό εστιατόριο στα Ματογιάννια μαζί με φίλους.
Ο Λευτέρης Πανταζής στη Μύκονο
Χαλαρός και ευδιάθετος ο δημοφιλής τραγουδιστής χαιρέτισε πολύ κόσμο και έβγαλε φωτογραφίες με θαυμαστές του. Το νησί των Ανέμων αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ΛεΠα και κάθε χρόνο το επισκέπτεται ενώ συχνά συνδυάζει και live εμφανίσεις.
Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση, θα τραγουδήσει σε γνωστό κοσμικό στέκι στην περιοχή των Μύλων.
Κατά πως φαίνεται, ο Λευτέρης Πανταζής απολαμβάνει τις πασχαλινές του διακοπές στο αγαπημένο νησί, συνδυάζοντας τη χαλάρωση με την ευκαιρία να βιώσει από κοντά τις τοπικές θρησκευτικές τελετές.
Η είδηση, ως ήταν λογικό, έκανε τον «γύρο του νησιού» με ταχύτητα φωτός, καθώς ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένα πρόσωπο που δύσκολα δεν θα αναγνωρίσει κανείς αν τον συναντήσει, αλλά και εξίσου δύσκολα δεν θα αναφέρει τη συνάντηση με τον διάσημο τραγουδιστή σε όποιον συναντήσει.
Ο Λευτέρης Πανταζής θεωρείται ένα από τα εμπορικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, με 27 προσωπικούς δίσκους και 13 συλλογικούς. Από αυτούς, 30 έγιναν πλατινένιοι ενώ και οι 40 έχουν γίνει χρυσοί.
*Πηγή: Mykonos Live TV
- Άγριο επεισόδιο βίας στο Ηράκλειο: Του έσπασαν τα δόντια με πέτρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Δ’)
- Καλλιθέα: Πώς χάθηκαν πολύτιμα λεπτά μέχρι να βρεθεί το παιδί μέσα στο σιντριβάνι
- Τέλος για το μίνι σερί των Μπακς, έχασαν από τους Μάτζικ (118-99)
- Λαβρόφ: Ο Τραμπ έβαλε την Ουκρανία και την Ευρώπη στη θέση τους – Μένει ακόμα πολύς δρόμος για επίτευξη συμφωνίας
- Καρχιμάκης: Αυτοψία στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών – «Η τηλεδιοίκηση λειτουργεί μόνο μέχρι το Λιανοκλάδι»


