Πόρτο Ράφτη: Στο νοσοκομείο η 30χρονη που είχε εξαφανιστεί – Τράκαρε σε μάντρα όταν την εντόπισε η Αστυνομία
Για περισσότερο από 10 ώρες είχαν χαθεί τα ίχνη της 30χρονης μέχρι που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο Πόρτο Ράφτη
Αίσιο τέλος είχε υπόθεση της εξαφάνισης της 30χρονης στον Άλιμο που εντοπίστηκε μετά από 10 ώρες να κινείται με το αυτοκίνητό της στο Πόρτο Ράφτη.
Ωστόσο η η υπόθεση είχε και ένα απρόοπτο. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που την εντόπισαν της έκαναν σήμα με τα φώτα να σταματήσει αλλά η νεαρή τρόμαξε και έστριψε απότομα το τιμόνι. Το όχημα που οδηγούσε κατέληξε σε μία μάντρα με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά.
Στο νοσοκομείο για εξετάσεις
«Της έκαναν σήμα οι ΔΙ.ΑΣ. να σταματήσει, τα έχασε, έκοψε το τιμόνι κι έσκασε στη μάντρα. Πονάει, γλιτώσαμε τα χειρότερα», είπε ο πατέρας της 30χρονης.
Η Σωτηρία Οριανού μεταφέρεται σε νοσοκομείο και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων.
Η εξαφάνιση της 30χρονης νοσηλεύτριας δηλώθηκε χθες το πρωί από τη μητέρα της. Αιτία το μήνυμα που της έστειλε η κόρη της, μέσα από το οποίο φαινόταν, πως είχε αποφασίσει να κάνει κακό στον εαυτό της, επειδή χώρισε από τον αγαπημένο της.
Το χρονικό της εξαφάνισης
Το Live News παρακολουθούσε τις έρευνες για τον εντοπισμό της νοσηλεύτριας λεπτό προς λεπτό. Αρχικά κάθε λεπτό περνούσε βασανιστικά για τη μητέρα κι τον πατέρα της.
Για ώρες το κινητό τηλέφωνο της 30χρονης παρέμενε κλειστό και το αυτοκίνητό της άφαντο.
Το απόγευμα οι δικοί της ενημερώθηκαν από αστυνομικούς ότι η 30χρονη εντοπίστηκε στο Πόρτο Ράφτη. Μια περιοχή που είχε ερευνηθεί, λίγο νωρίτερα, καθώς η νεαρή νοσηλεύτρια συνήθιζε να πηγαίνει σε παραλία για διάβασμα και χαλάρωση.
Αυτό που προέχει για τους δικούς της, είναι η Ρία να γίνει καλά και να επιστρέψει κοντά τους γερή και δυνατή. Όλα τα υπόλοιπα όπως μας λένε οι γονείς της, θα βρεθούν και θα λυθούν σε δεύτερο χρόνο.
Το θρίλερ της εξαφάνισης είχε αίσιο τέλος, τα χειρότερα έχουν αποφευχθεί και πλέον οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι της 30χρονης Ρίας, περιμένουν τη μέρα που η κοπέλα
θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, για να τη σφίξουν ξανά στην αγκαλιά τους.
- «Η Έξοδος 200 χρόνια μετά» – Το Μεσολόγγι παρουσίασε το επετειακό του πρόγραμμα
- Η Κ-19 της Μπενφίκα… έπαθε ΠΑΣ Γιάννινα και «αντέγραψε» το απίθανο γκολ των Σιαλμά-Σκούφαλη (vids)
- Ηράκλειο: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με τα σκυλιά της
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
