Κρήτη: Πυροβόλησε την αδερφή του ενώ περιεργαζόταν το όπλο
Η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου
Παρ’ ολίγον τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής στην Κρήτη, συγκεκριμένα στην περιοχή του Σκαφιδαρά Ηρακλείου, όταν μία 60χρονη δέχθηκε σφαίρα στο πόδι από πιστόλι που κρατούσε ο 65χρονος αδερφός της.
Οι πρώτες πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για ατύχημα καθώς ο αδερφός φέρεται να περιεργαζόταν το παλιό όπλο όταν πυροδοτήθηκε η σφαίρα. Η γυναίκα διακομίστηκε εκτός κινδύνου στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Τα αδέρφια έτρωγαν οικογενειακώς ένεκα της ημέρας και λίγο έλειψε η σύναξη να εξελιχθεί σε τραγωδία. Όλοι είναι σε σοκ και ιδιαίτερα ο ίδιος ο 65χρονος που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Ο αδερφός συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Μαλεβιζίου, που διενεργεί την προανάκριση, προκειμένου να οδηγηθεί αύριο, Μ. Δευτέρα, ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών.
- Τρέξιμο: Τα λάθη που «μπλοκάρουν» την απώλεια βάρους
- Αναζητούν με κάθε τρόπο τα συντρίμμια της πτήσης MH370, 12 χρόνια μετά την εξαφάνισή της
- Οι «φτωχοί» αγρότες του Μεσαίωνα γιόρταζαν καλύτερα από εσένα αυτές τις μέρες
- Gen Z: Οικονομική αβεβαιότητα και ψυχική υγεία
- Φέτος η Ευρώπη θρηνεί την διατλαντική συμμαχία – Τι θα ακολουθήσει;
- Μοιραία λάθη στις πλαγιές του θανάτου – Τρομάζουν οι αριθμοί




