Πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής στην Τούμπα…
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κατακτήσει από σήμερα το πρωτάθλημα Ελλάδος, αν τα αποτελέσματα έρθουν όπως εκείνος επιθυμεί.
Τα πλέι οφ της Superleague συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα με τη 2η αγωνιστική της διαδικασίας να μπορεί να φέρει πολλά, ακόμα και να αναδείξει τον πρωταθλητή. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κατακτήσει και μαθηματικά τον 48ο τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, αν τα αποτέλεσμα έρθουν όπως εκείνος θέλει στις δύο αποψινές αναμετρήσεις σε Τούμπα και ΟΑΚΑ.
Οι Ερυθρόλευκοι του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα φιλοξενηθούν από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσουν να φύγουν με το διπλό που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.
Σε περίπτωση όμως που στο άλλο ματς, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οι Πράσινοι πάρουν τους τρεις βαθμούς, τότε οι Πειραιώτες θα είναι και μαθηματικά πρωταθλητές. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα παρατείνει την… στέψη του Ολυμπιακού, για τουλάχιστον μία εβδομάδα.
Το πρόγραμμα της ημέρας:
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: 19.30 (NS PRIME)
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: 21.30 (COSMOTE SPORTS TV 1)
Η βαθμολογία:
Ολυμπιακός 63
ΑΕΚ 53
Παναθηναϊκός 50
ΠΑΟΚ 49
- Ονδούρα: Βουλευτής τραυματίζεται από εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη εναντίον της έξω από το Κογκρέσο
- Βόρεια Κορέα: Αέναη υποστήριξη στον Πούτιν υπόσχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]


