Φλικ: «Πήραμε έναν ακόμη βαθμό, βρισκόμαστε σε καλή θέση»
Ο Χάνσι Φλικ μίλησε για την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις, τονίζοντας πως έμεινε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του.
Η Μπαρτσελόνα έμεινε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Μπέτις, όμως ο Χάνσι Φλικ στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.
Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε παράλληλα πως η ομάδα του πήρε ακόμα έναν βαθμό και ότι πρέπει να κοιτά μπροστά για να κατακτήσει στο φινάλε της σεζόν τον τίτλο στη La Liga.
Οι δηλώσεις του Χάνσι Φλικ:
«Είπα στους παίκτες ότι βγάλαμε άλλο ένα ματς από το πρόγραμμα και πήραμε έναν ακόμη βαθμό. Είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν ήμασταν τυχεροί στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο, είμαι ευχαριστημένος με ό,τι είδα στο δεύτερο ημίχρονο.
Σε τέτοιες μέρες, όταν δεν μπορείς να σκοράρεις, πρέπει να το αποδεχτείς. Ας σκεφτόμαστε θετικά. Χαίρομαι που η ομάδα τα έδωσε όλα και προσπάθησε τα πάντα. Ας είμαστε αισιόδοξοι. Πήραμε έναν ακόμη βαθμό, είμαστε ήδη στον Απρίλιο και βρισκόμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία. Ας κοιτάξουμε μπροστά».
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
