Αμαλιάδα: Ηλικιωμένη έβαλε το εγγόνι της να κλέψει από φαρμακείο
Μία ηλικιωμένη ώθησε το ανήλικο εγγόνι της να κλέψει προϊόν από φαρμακείο, αλλά σύντομα έγινε αντιληπτή
Στη σύλληψη μία ηλικιωμένης προχώρησε η αστυνομία στην Αμαλιάδα, καθώς η γυναίκα ώθησε το 8χρονο εγγόνι της να κλέψει προϊόν από φαρμακείο.
Το περιστατικό στην Αμαλιάδα
Η ηλικιωμένη γυναίκα, φέρεται ότι δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το ίδιο της το εγγόνι, ένα ανήλικο παιδί 8 ετών, για να διαπράξει μια κλοπή ενός σχετικά ακριβού προϊόντος, όπως αναφέρει το patrisnews.gr.
Με βάση όσα γνωστοποίησε η αστυνομία, η γιαγιά μπήκε σε φαρμακείο συνοδευόμενη από το παιδί, παριστάνοντας την ανυποψίαστη πελάτισσα.
Ξαφνικά, κάτω από το βλέμμα των εργαζομένων και θεωρώντας ότι δεν θα την έβλεπαν, έβαλε το ανήλικο να αφαιρέσει ένα προϊόν αξίας 19 ευρώ.
Αντιληπτές οι κινήσεις της ηλικιωμένης
Οι κινήσεις τους έγιναν γρήγορα αντιληπτές, και δεν πέρασε πολλή ώρα μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας.
Η γυναίκα συνελήφθη επί τόπου, ενώ το παιδί, αδυνατούσε να κατανοήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης.
- Θεσσαλονίκη: Αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική παρέμβαση της Νέας Αριστεράς στο Αμερικανικό προξενείο
- Τα εργασιακά βάσανα της νέας γενιάς – Οι υπηρέτες πολλών αφεντάδων του 21ου αιώνα
- Ρόμπερτ Μιούλερ: Πέθανε ο πρώην διευθυντής του FBI που ερεύνησε τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές του 2016
- Γιατί όλοι στο Χόλιγουντ έχουν «κουρασμένα μάτια»; Ειδικοί στην αισθητική αποκαλύπτουν
- Η επίθεση στο Ντιέγκο Γκαρσία αποκαλύπτει πως οι ιρανικοί πύραυλοι μπορούν πλέον να πλήξουν το Λονδίνο
- Περιστέρι Betsson – ΠΑΟΚ 75-70: Νίκη «4άδας» η ομάδα του Ξανθόπουλου, «φρέναρε» τον «δικέφαλο» (vid)
