
Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε εμπορικό κέντρο στο Πανόραμα
Η πτώση της οροφής σε εμπορικό κέντρο στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη έγινε στην είσοδο του κτιρίου
Κατέρρευσε μέρος της οροφής εμπορικού κέντρου στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο σημείο.
Η πτώση της οροφής έγινε την Δευτέρα (24/5) στην είσοδο του κτιρίου, όμως το εμπορικό συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά, καθώς δεν υπήρξε κάποια εντολή μέχρι αργά το βράδυ να σφραγιστεί. Από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός καθώς από το συγκεκριμένο σημείο περνάει καθημερινά αρκετός κόσμος, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.
Τελικά το βράδυ της Δευτέρας ο χώρος σφραγίστηκε από την αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Αναμένεται από τις υπηρεσίες του δήμου να πραγματοποιήσουν τη σχετική αυτοψία προκειμένου να κρίνουν εάν θα δοθεί και πάλι σε λειτουργία ο χώρος.
- Ρόδος: Γονείς πήραν το άρρωστο βρέφος τους χωρίς έγκριση από το νοσοκομείο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο
- Από πότε θα είναι υποχρεωτικό το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο – Τι πρέπει να έχει
- Δικαστήριο στην Ελλάδα αποφάσισε τη συνεπιμέλεια του κατοικιδίου – Τι ισχύει σε άλλες χώρες
- Γιατί αυτοκτονούν οι διπλάσιοι άνθρωποι στην Κρήτη – Τι λέει καθηγητής Ψυχιατρικής
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς παρά τον τραυματισμό του Γουεμπανιάμα – Νέο τριπλ-νταμπλ του Γιόκιτς
- Φλόριντα: Τραυματίστηκε ο ράπερ Offset από πυροβολισμούς σε καζίνο




