Ρόδος: Δύο συλλήψεις για την κατάρρευση σκαλωσιάς – «Μία ώρα πριν θα θρηνούσαμε 20 εργαζόμενους»
«Η Ρόδος παραλίγο να θρηνούσε 20 εργαζόμενους» ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου για την κατάρρευση της σκαλωσιάς σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο
Αντιμέτωπη με παρ΄ολίγον τραγωδία η Ρόδος καθώς από τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές από την κατάρρευση της σκαλωσιάς σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο.
Αυτό κατήγγειλε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου του νησιού σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν η κατάρρευση της σκαλωσιάς γινόταν μία ώρα νωρίτερα θα θρηνούσαμε τις ζωές τουλάχιστον 20 εργαζομένων».
Ο ίδιος ανέφερε ακόμα μιλώντας στην ΕΡΤ ότι στο εργοτάξιο εργάζονται πάνω από 300 άτομα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει υπό ποιες συνθήκες καθώς είναι «άβατο».
Υπενθυμίζεται ότι η σκαλωσιά κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε είκοσι σταθμευμένα αυτοκίνητα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, καθώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανείς είτε πεζός είτε με αυτοκίνητο.
Ρόδος: Δύο συλλήψεις
Σύμφωνα με το rodiaki.gr ο επικεφαλής εργολάβος και ο μηχανικός συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ενημερώνει πως έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες «για την αντιμετώπιση της κατάστασης».
Όπως φαίνεται από τις εικόνες από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Δείτε βίντεο
- Διάσκεψη κορυφής για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Έκκληση για μία AI «ασφαλή, αξιόπιστη και ακμαία»
- Ολυμπιακός: Έκπληξη από τον Μπαρτζώκα – Μιλουτίνοφ και Τζόουνς στην 12άδα
- Καταγγελία σοκ: Άνδρας φέρεται να βίασε 25χρονη ΑμεΑ – Τον βρήκε η μητέρα της και τον κυνήγησε με μαχαίρι
- Κατέληξε το δίχρονο αγοράκι από την Ιταλία που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση με κατεστραμμένη καρδιά
- Μιλάνο–Κορτίνα 2026: Ισχυρά έσοδα, αλλά το ταμείο κλείνει με κρατική «ένεση»
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: 10 ημέρες με 57 συναρπαστικά ελληνικά ντοκιμαντέρ


