
Αποκάλυψη in: Νέο κύκλωμα διαφθοράς σε Πολεοδομία ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.
Έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας για επίορκους κρατικούς υπαλλήλους στην Ρόδο
Στον εντοπισμό κι την αποκάλυψη νέου κυκλώματος επίορκων κρατικών υπαλλήλων στην Πολεοδομία της Ρόδου, προχώρησαν –όπως αποκαλύπτει το in- οι «αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι υπάλληλοι αυτοί διευκόλυναν νομιμοποιήσεις παράνομων ακινήτων και προχωρούσαν και σε άλλες ύποπτες ενέργειες.
Το τελευταίο 24ωρο υπάρχει έρευνα κι από την Επιτροπή για το Ξέπλυμα Χρήματος σε σχεση με τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν αποκομίσει οι κρατικοί υπάλληλοι.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αποκαλυφθεί παρόμοιο κύκλωμα – μαμούθ από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και στην Χαλκιδική.
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο



